fix i tehyllan...

Som jag sa igår, så städade jag i tehyllan. Ja, inte bara städade, sorterade och rensade och omorganiserade (nu håller jag på med bokhyllorna i målarrummet - jag får såna ryck ibland, då jag måste rensa ur och rodda om). Jag gjorde mig av med alla mina svarta teer, för det är dumt att dom står och blir smaklösa, när jag kan ge bort dom istället. I burkarna stoppade jag istället mina påsteer, dom som rymdes. Märkligt nog, så är det fortfarande lika fullt i tehyllan, även om jag gjort mig av med massor av teförpackningar...
 
Tehyllan är en av mina absoluta favoritsaker här hemma - I love it! Både för innehållet, och för alla fina burkar och förpackningar, och så för att det är en fin stringhylla förstås! Den hittade jag när vi gick igenom mormors hus, så det känns förstås ännu bättre när den kommer därifrån.
 
 
Clipperteer och Pukkateer fick stanna kvar i sina fina förpackningar.
 
Annars fylldes burkarna med Yogite, Celestial Seasonings, Dilmah, Friggs och Coop och allt annat som jag har. En jäkla massa krydd-, ört- och gröna teer, med betydligt mindre koffein i än svarta teer. Dom små blommiga burkarna köpte jag på TGR, jag kunde inte låta bli dom!
 
Glasburken till vänster innehåller Yerba Mate (som innehåller mycket mer koffein än svart te, så den dricker jag med måtta) som jag fick av vännen Maria. Glasburken till höger innehåller jasminblommor, den fick jag av vännen Cat, och den kommer ända bort ifrån Vermont. Jag drack förresten just en kopp jasminte, jag låter blommorna dra en stund först, sedan när vattet svalnat så lägger jag i en påse grönt jasminte och låter den dra i ett par minuter - gott som bara den!
 
Som sagt, jag tömde en del förpackningar, och ändå är hyllan full... Hur går det till?
 
Och i enlighet med min nya livsfilosofi, som jag försöker implementera, så måste många teburkar tömmas innan jag får köpa mer te. Jag dricker mycket te, det går åt fort, men trots det så kommer teet att räcka ett bra tag framöver...
 
 

Kommentarer:

1 Robex Lundgren:

fint

Svar: tack :)
Miss Kitten Heart

2 josefine:

är helt lustigt hur mycket te man kan ha! Jag dricker inte särskilt mycket te, men har ändå hur mycket te som helst.

Svar: det luktar gott, och har fina förpackningar, och smakerna tigger om att testas - klart det är omöjligt att låta bli att köpa te! ^_^
Miss Kitten Heart

3 Erica:

Ser jättefint ut! :)

Svar: tack! :)
Miss Kitten Heart

4 Evelina:

ååh, älskar te!!

Svar: te gör verkligen livet lite bättre! :)
Miss Kitten Heart

5 Klara :

Och mina föräldrar tycker att jag har mycket te! xD Underbart!!

Svar: man kan inte ha för mycket te ^_^
Miss Kitten Heart

6 Lina Fransson:

Alltså gud vad det där såg fint ut! Älskar stringhyllor och gillar verkligen när en viss sak får en egen plats, och vem tusan gillar inte te :D???

Svar: tack så mycket! håller med på alla punkter! :)
Miss Kitten Heart

7 Robex Lundgren:

mysigt

Svar: tack :)
Miss Kitten Heart

8 Svart-Stina:

Snyggt :) Borde fixa någon fin hylla jag med, tesamlingen har börjat växa... (älskar yasmine och chai masala)

Svar: det är så tacksamt att fixa en fin tehylla, det finns så mycket fina teburkar och teförpackningar, koppar och muggar och kannor... jasmine har jag upptäckt på sista tiden, och chai är alltid gott! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: