färgglada ikeaprylar

Nu börjar jag närma mig botten på shoppingkassen, efter det här inlägget så har jag ett till inköp kvar. Känner ni mig minsta lilla, så kan ni utan problem gissa vad jag köpte då. Men en sak i taget, först tar vi allt jag hittade på Ikea. Jag hade inga direkta planer på vad jag var ute efter, och jag hade definitivt inte planerat att fylla en hel vagn... Men det fanns en massa fint, och en massa bra-att-ha, och en hel del som jag kom på att jag faktiskt behöver.  Det här blir ännu ett bildtungt inlägg - många saker blev det!
 
 
 
 
Tavelramar behövs alltid hos mig, för mina tavelväggar är inte det minsta statiska, det kommer till nytt hela tiden. Jag köpte den stora ramen med ett tryck i tankarna, men tyvärr så stämmer inte dom amerikanska pappersstorlekarna med vårat storlekssystem. Förvaringslådor är också bra att ha, särskilt när dom är på rea. Den rosa fick bli förvaring till mina Golden-färger, dom andra har inte hittat några prylar att förvara än. Plastmattan till vänster ska ligga på balkongen i sommar, och trasmattan längst fram ligger nere i hallen.
 
Servetterna köpte jag för att använda i min konst, men dom funkar förstås att torka sig om munnen med också.
 
En papperskorg som jag kan ha utanför sopskåpet har jag letat efter ett tag, den här funkar alldeles utmärkt. Jag köpte också lådor för sopsortering, som nu är snygga och prydliga i sposkåpet.
 
En äggskärare hade jag inte sedan förut, däremot hade jag tjocka sugrör som började ta slut. Dom är perfekta till smoothies, och går inte att få tag på här. Det gula molnet är ett servettställ, som jag köpte för att förvara mina ögonskuggspaletter i. Tyvärr rymdes inte alla i stället, så jag får fundera på andra varianter istället...
 
Jag har någon slags kökshandukfetish, jag har svårt att låta bli att köpa fina. Den här gången föll jag för hallontemat, och ja - dom svartvita är stiliserade hallon, dom med. Jag bakar aldrig, men fina cupcakeformar lyckas ändå på något sätt slinka med...
 
Brickor har jag svårt att låta bli också, fast jag sällan använder dom. Ikea hade hallon/frukttema på sommargrejerna, och jag hade samma tema i min shoppingvagn. Hallon är bra det! Och gott förstås!
 
Ikeas pappersavdelning är jag förälskad i, det finns så himla mycket fint, jag skulle kunna köpa nästan allt.
 
Nu köpte jag förstås inte allt, men en del. Som fina klistermärken/etiketter, en sax, och två rullar fint paketpapper.
 
Två fina anteckningsböcker (olinjerade sidor och färgade kanter - bättre blir det inte), neonfärgade gem och hängetiketter, svarta tuschpennor och neonfärgade dito, och fina rullar med washitejp.
 
Galgarna köpte jag inte för att hänga kläder i, utan för att hänga konst. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken sort jag gillade bäst, så köpte jag båda. Klämmorna är dock till för att hänga kläder. Eller kanske inte kläder, mera stövlar, och kanske remlösa väskor.
 
Och man kan förstås inte gå på Ikea utan att köpa doftljus, alla dom här tre dofterna är fantastiska, jag ser fram emot att börja elda dom!

Jag har faktiskt ett till Ikeaköp att visa, men det får ni se sen idag, den var inget att titta på i förpackningen. Ni får se den på plats istället!
 
 

Kommentera här: