sovrumspiff

Jag har varit i huset hela eftermiddagen och halva kvällen, och jag är helt slut, jag skulle gärna lägga mig att sova nu, men Lily måste ut en gång till om sådär en timme. Hon blir också helt slut av att vara där, inte för att det är fysiskt jobbigt, utan psykiskt, hon känner att hon måste hålla koll på mig, och slappnar aldrig av ordentligt, och om vi varit i huset såpass länge som idag, så slocknar hon så fort hon kommit in i bilen. Det blir förhoppningsvis bättre när vi är inflyttade ordentligt, så att hon känner sig mer som hemma, det gör hon inte alls nu.
 
Jag har fortfarande inte bytt knoppar på köksskåpen, men jag har målat ett lager häftgrund på dörren mellan sovrummet och målarrummet. På målarrumssidan, så ska jag sätta hyllplan framför dörren, den är såpass indragen i väggen att det finns plats för det. I målarrummet så behöver jag verkligen all förvaring jag kan få! Sen har jag burit upp grejer, packat upp grejer, satt upp grejer på väggarna... Tiden går helt enkelt undan, jag tycker inte att jag har gjort så mycket att det motiverar att jag var där i 5-6 timmar, men tydligen så har jag det.
 
Förresten. När jag spikat upp en del redan, så kom jag på - elektrikern ska dit nästa vecka och dra elledningar... Hoppas att dom kommer åt ändå, annars får jag plocka ner sånt som är i vägen.
 
Jag har satt upp speglar ovanför linneskåpet, lagt in sängkläder i skåpet (dom tar upp två hela hyllplan, hoppas att handdukarna ryms på det tredje...), satt upp tavlor på väggen... Jag funderar faktiskt på att skippa gardiner, både här och i målarrummet, och kanske till och med på nedervåningen. Fönstren är fina, och särskilt på övervåningen så behövs allt ljus jag kan få - det är bara ett fönster i varje rum.
 
 
 
En närmare titt på speglarna...
 
Och en närmare titt på tavelarrangemanget. Blombordet står där sålänge, jag vet inte om jag kommer att ha det i sovrummet sen (även om det faktiskt funkar rätt bra), men jag måste tömma vardagsrum och kök så att målarna kommer åt. Håller tummarna för regn nästa vecka!
 
Alltså, tapeten - hur snyggt vart det inte? Och sängen - efterlängtade säng - kom nångång!
 

Kommentera här: