presenter till lillasyster

Jag och Lily och Sigrun var in till Östersund igår, och firade Susannes födelsedag. Hon hade sin son Vincent den här veckan också, så han var förstås med. En lugn och skön dag, vi var in på Pingstkyrkans loppis (som var tvungen att stressas igenom, vi var där i sista sekunden) och på Lekia, annars satt vi mest hemma hos Suss, och så var vi och god mat också innan vi gjorde kväll. Man behöver inte alltid slå på så stort när man ska fira, hoppas att Suss håller med om det. Jag hade förstås med presenter till Suss, men eftersom jag inte har haft råd att ge Vincent julklappar och presenter som jag har velat genom åren, så fick han också presenter, nu när jag har råd. Det var förstås därför vi var in på Lekia, han ville ha BayBlades, och det fick han förstås. Och sen var han nöjd och ville gå och betala, medan vi ville titta mer, lite ombytta roller där... Jag hittade billigt småkrafs som jag inte kunde låta bli, tur att jag har små hyllor, som gjorda för småkrafs... Ni får se när både hyllorna och krafset är på plats i huset.
 
Susannes presenter får ni se nu, nu när hon har öppnat dom:
 
Jag slog in presenterna en och en, och lade sen dom i en låda som jag också slog in. Ju mer paket att öppna, desto bättre!
 
 
Gray's Anatomy är dels en av Susannes favoritserier, dels är hon ganska nybliven sjuksköterska, dels är det en fantastiskt vacker bok. Den är alltså en klassisk anatomibok, som har fått ge namn till TV-serien.
 
Muggarna tyckte hon om när jag köpte två av dom, så dom fick hon, alla fyra som jag hade. Och parfymen har jag letat efter åt henne ett tag, hon har velat ha patchouliolja länge. Till slut vände jag mig till Etsy, där det finns hur mycket som helst att välja på, där var svårigheten att begränsa sig till vilken jag tyckte lät bäst.
 
Det är lite ovanligt, att jag inte ger bort en enda handgjord sak! Men, jag har ändå gett med omtanke och med eftertanke, vilket är det viktiga med att ge presenter tycker jag - det spelar ingen roll om nåt kostar mycket eller lite, huvudsaken är att man bemödat sig med att ge något som mottagaren (förhoppningsvis) blir glad av. Och det hoppas jag att hon blev!
 
 

Kommentera här: