regn, tehylla, sjukhusbesök

Usch, vilket regnoväder det var igår. Lite mysigt att lyssna på när man är inomhus, men Lily vägrade gå ut och kissa i regnet. Jag brukar ha henne lös, bara utanför huset, men igår var jag tvungen att sätta på henne koppel, för att hon inte skulle springa in igen. Det regnade en skur nu på morgonen också, men det hade som tur är slutat när det var dags för morgonkiss.
 
Det är faktiskt perfekt väder för te, och för en kik på min tehylla. Ni har ju sett den förut, men inte i nya huset, den passade inte där jag hade tänkt sätta den, men jag hittade en bra vägg ändå. Jag har ställt upp teburkarna enligt ett system den här gången, på översta hyllan har jag mina gröna teer (jag som inte tyckte om grönt te förut!), till vänster på mittenhyllan har jag röda och svarta teer, till höger har jag tomma burkar, och burken med tesilar, och på bottenhyllan har jag ört/frukt/kryddteer. Jag har en del att välja på, ändå känns jag vara helt telös ibland. Som när man tittar i en full garderob, och inte har nånting att ha på sig...
 
Idag ska Lily få vara hos Enzo och Valle, det blir en bra dag för henne! Jag ska åka in till Östersund, jag ska magnetröntga min handled. Jag har en knöl där, jag har haft den länge, och eftersom den växer, och den gör ont, så vill jag ta bort den. Jag var på ultraljud för ett tag sen, men doktorn kunde inte se vad det var, så han skrev en remiss till magnetröntgen, jag hoppas på att få svar där, och att den går att ta bort.
 

Kommentera här: