nyfriserad lily!

Jag drabbades av en plötslig sakna-Suss-attack, så jag ska in till Östersund och hälsa på henne och Vincent imorgon, jag har sån tur att hon är ledig i helgen. Det är en bra sak med att bo här, det känns så mycket närmare att åka in till stan, även om det bara skiljer 1½ mil. Särskilt när jag ska hem, så känns det stor skillnad!
 
Jag och Lily hade en mindre selfie-orgie härom dagen, så ni får se hur hon ser ut när hon är klippt. Väldigt söt och väldigt feminin blev hon!
 
 
 
Ni får bortse från matten, som inte blir fullt lika snygg på bild... Halva Lily försvann när jag klippte henne, nu är hon tunn och långbent, typiskt tonåring skulle jag säga. När hon är långhårig, så ser hon nästan knubbig ut, men det är hon som synes inte. Det skulle inte ens göra något om hon gick upp nåt hekto. I ansiktet är skillnade störst, hon får så litet och nätt ansikte när det är klippt, och så ser hon så snäll ut utan ögonbrynen. Nån gång ska jag ta mig för att köpa en egen trimmer, så kan jag hålla henne kortklippt för jämnan - det är lättsamt, även om det skulle innebära att hon måste kläs på när det blir kallare. Jag har ju ändå tänkt skaffa en overall till vintern, eftersom snön fastnar som isbollar i pälsen.
 
 

Kommentera här: