dylusions och liquitex akrylfärger

Jag har köpt väldigt lite målargrejer på sista tiden, jag antar att jag helt enkelt varit för upptagen med att köpa tarotkort och kristaller och böcker, och inte minst hus och hantverkarhjälp, och så en bil därtill... Men häromdagen dök det upp ett paket i brevlådan, som varit på väg från Australien i ett par månader - en fb-vän rensade bland sina målarsaker, och jag slog till på en hög med akrylfärger:
 
Ett ovanligt sätt att förpacka akrylfärg, både praktiskt och opraktiskt. Tuber är svåra att komma åt all färg i, det blir alltid kvar en skvätt i botten. Däremot har färg i förpackningar med vidare öppning en tendens att torka ut. Jag får helt enkelt se till att använda upp färgen medans den flyter!
 
Blocket med färgad kartong är köpt på Dollar Store, jag tänker att dom blir perfekta att använda som brevkort, när jag skickar ATCs så är det bra att ha ett litet stabilare papper, alternativt ett vykort, så att risken för att ATC-korten blir böjda blir så liten som möjligt.
 
Akrylfärgen är av märket Dylusions, för Ranger (och har man hållit på med mixed media och/eller scrapbooking, så känner man igen namnet Ranger).
 
Jag köpte faktiskt en liten låda med blandade Liquitex-produkter när jag var in till stan sist, men bilden på den är visst kvar i mobilen... Ni får se den när jag har fört över dom senaste bilderna till datorn! En väldigt trevlig låda var det i alla fall, med provstorlekar på olika akryltyper. Väldigt smart, så kan man prova på, utan att behöva betala priset för stora förpackningar.
 
ETA:
 
 

Kommentera här: