påfyllning på tehyllan

Birgitta på jobbet berättade att hon skickat efter yogite på apotea, och var förstås tvungen att kika och se vad dom hade. Jag hittade inte bara yogite, utan också pukka, clipper och celestial seasonings, och till jättebra priser, så det rekommenderar jag absolut! Jag beställde ett gäng, eftersom det började glesna på tehyllan, och jag vet inte när jag ska till Östersund nästa gång. Fast nu när jag vet hur bra utbud apotea har, så behöver jag inte köpa i stan, särskilt som apotea är mycket billigare.
 
Att öppna en kartong och mötas av sånt här, det gör mig glad!
 
Så mycket gott, och så fina förpackningar! Allting är ört-, krydd- och/eller gröna teer, men dom har svarta teer också, för dom som dricker sånt. Men jag rekommenderar även inbitna drickare av svart te, att våga prova något annat. Två tips: krydd- och örtteer behöver dra länge, en del upp till 7 minuter. Och till grönt te så ska vattnet svalna en stund, och så ska det bara dra ett par minuter.
 
Cinnamon apple spice och Choco chili. Den förstnämnda var supergod, en ny favorit. Den sistnämnda har jag inte provat än, men jag gillar deras vanliga Choco, så den borde vara god.
 
Revitalise, Lemon & mandarin och Lemon, ginger & manuka honey. Den första har jag inte testat än, den andra vet jag inte riktigt vad jag tycker om, citron- och mandarinsmaken försvann i alla andra smaker, den sista är en favorit. Jag tror att det var den jag fick av Suss för att hon inte tyckte om den, jag däremot tömde förpackningen på nolltid, och är nu glad att jag har en ny i tehyllan.
 
Clipper har nog mina favoritförpackningar, så himla fina och genomtänkta. Green tea with manuka honey, Blackberry & acai berry, Lemon & ginger, Green tea with aloe vera and citrus flavour och Zen again. Jag har inte provat någon av dom än, men dom låter väldigt goda. Jag hade en sort med kamomill, citronmeliss och manukahonung, som också är en av mina absoluta favoriter, men den fanns inte på apotea. Som synes, så gillar jag när det är citron, honung och ingefära i te, sorter med dom smakerna kan jag aldrig motstå. Svartvinbär är också en favoritsmak, så jag blev väldigt glad när jag hittade den här från Clipper.
 
Jag hittade förresten inte bara te. Carmex är mitt favoritläppbalsam, och jag har länge velat testa den med körsbärssmak.
 
Jag gillar när min tehylla är nypåfylld! Teerna på översta hyllan borde jag dela med mig av, jag dricker som sagt inte svart te (bara en kopp på morgonen), och i burkarna är det nästan bara svarta teer. Är det nån som är intresserad, så hör av er, så kan ni få ett gäng svarta teer i lösvikt. Burkarna däremot behåller jag. ^_^
 

Kommentarer:

1 Anna-Maria:

Wow! Vilket sortiment du har hemma nu! Jag gillar verkligen Yogi och Clippers teer, men jag ser att jag mött min överman ;-) Hoppas du får många trevliga och goda testunder framöver. Varma hälsningar Anna-Maria/Apotea.se

Svar: jag brukar ha en tendens att gå till överdrift, min tesamling är inget undantag. dessutom, nu när jag sett hur bra utbud apotea har, så är det ingen konst att hålla samlingen påfylld. tack så mycket! :)
Miss Kitten Heart

2 Yvonne:

I love it!!!! Thank you so much for sending me the link. You have good taste xxx

Svar: thank you! I guess it takes one to know one! ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: