när dollar levererar

Jag var på Dollar Store häromdagen, jag behövde värmeljus och glödlampor. Självklart kom jag därifrån med mycket mer än det... Jag köpte resårlakan (förhoppningsvis stannar det på plats på min halkiga madrass), påslakan och örngott med ugglor (det första som jag köpt nytt på sådär 10 år), en hög med taveldukar, en DVD (Marsupilami, jag älskade serien, men filmen var usel), sammetsgalgar, fint rött nagellack, nagellacksborttagning och nagelstickers, hårborste, värmeljus, stora värmeljus, glödlampor, toapapper och diskborstar och sånt. En massa saker, helt enkelt. Jag hittade också saker som var fina, som jag inte köpte, för man kan inte köpa allt inom synhåll.
 
Som jag redan sagt, så blev jag väldigt glad när jag hittade sammetsgalgar (eller flockade galgar). Dom var lite färgstarkare och lite dyrare än dom jag köpte på Rusta, men funkar bra ändå. Egentligen gillar jag ju såna här färger bättre än pasteller. Dom svarta fick stanna kvar, men jag köpte av dom andra färgerna.
 
Fina hårtorkar har dom också, för 70 kr. Den rödprickiga köpte jag för ett tag sen, för den var så fin. Jag som inte ens använder hårtork...
 
Förvaring i fina färger gillar jag. Jag behöver ingenting sånt här, men det drog i köptarmen ändå. Efteråt kom jag att tänka på -  jag har väldigt stökigt i sopskåpet, kanske man kunde sortera i något slags lådsystem? Det måste ju vara bättre än mitt påssystem. Men då behöver jag få tag på (i motsats till vill få tag på, som det är nu) en snygg sopkorg som kan stå utanför skåpet.
 
Det här var en del av det fina som fanns på Dollar nu, jag tror att dom har fyllt på en del, eller håller på att fylla på. Bättre än på länge var det i alla fall!
 
Idag handlade jag lite också, men inte på Dollar. Jag har behövt byta lysrör ovanför diskbänken i ett par år eller så, och nu till slut fick jag tummen ur. Dessutom kom jag ihåg att köpa en grenkontakt, så att jag har ljus i fönsterlampan i vardagsrummet. Lampor, det är bra grejer, det!
 

Kommentarer:

1 Karolin:

Hej, det är 30kr för ett paket, eller hur? Men hur mycket kostar varje paket? :)

Svar: galgarna menar du? en förpackning med fem galgar kostar 30 kr. rusta har också sammetsgalgar, svarta och i smutspasteller, och dom kostar 20 kr för en förpackning med 5 galgar
Miss Kitten Heart

2 Karolin:

Tack! Sorry för en rörig fråga :p var såklart ute efter antalet per paket så tack för att du förstog i alla fall! ;) Och jättetack för tippset!

Svar: varsågod! klart jag tipsar när jag hittar bra saker! det är ju sånt jag gillar med att läsa bloggar, och jag vill inte vara sämre själv ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: