min lägenhet 2010 vs 2015

I slutet av februari var det fem år sedan jag flyttade hit, och mycket har hänt på fem år - i livet och i min inredning. Det är  inte många av möblerna som jag hade då, som jag fortfarande har kvar, och min möblering har jag också vänt upp och ner på. Inredning för mig, är verkligen ett pågående projekt! Det ska bli intressant att se hur det ser ut här om fem år (om jag bor kvar då), det lär ju fortsätta förändras. Jag förutspår att bokhyllorna står kvar, och att jag har gjort om i badrummet, det är det enda jag vågar förutspå. 
 
Dom här bilderna tog jag när jag precis hade flyttat in:
 
Halva sovrummet var målarrum (som nu, faktiskt), sängen var inträngd i motsatta hörnet.
 
I köket var luckorna och listen under överskåpen mörkbruna, dom var det första som jag målade om. Nu är det dags för ett nytt lager vit färg, det börjar se dassigt ut.
 
Mathörnan utanför köket var det sista som jag förändrade, nu står det bokhyllor där, och längs med hela den väggen.
 
Vardagsrummet är helt upp- och nervänt också. Jag har kvar soffbordet, pallarna och ryamattan (även om jag inte har den framme, eftersom en av katterna kissar på den), fåtöljen och soffan var det första som byttes ut.
 
Tavelväggen består fortfarande, även om nästan alla tavlorna är utbytta, eller har fått andra platser. Soffan byttes ut mot en annan grön soffa (också köpt begagnad), och nu har jag ännu en ny soffa, en beige bäddsoffa. Soffan har dessutom bytt vägg, det blev mycket bättre!
 
I somras bestämde jag mig för att TV:n äntligen fått nog. Att ta bort den, gjorde mycket för möbleringsmöjligheterna. Datorn var det inte längesedan jag flyttade på (även om det var längesedan jag köpte en ny, en bärbar), för ett tag sedan så fick jag hjälp med routern, så nu är den trådlös, och står på vardagsrummet istället - mycket bekvämare om jag ska se film!
 
Dom två mindre bokhyllorna står nu i målarrummet, den större har jag gett bort. Här står fortfarande bokhyllor, men fler, och betydligt större. Och boksamlingen har växt, den med...
 
Numera ser min lägenhet som sagt rätt annorlunda ut. Dessutom är min lägenhetsvisning uppdaterad:
 
 
 

Kommentarer:

1 jessicapersikan:

Jag älskar med att kolla hur människor bor. Systers hem är mysigt.....men shit va mycke saker du har!!!

Vart har du köpt dvd förvaringen?

Och julpynts kartongen är jag nyfiken på.....

Puss puss

Svar: det har blivit lite saker ja... jag har utan problem möbler och prylar för en 3a, minst O_o
dvd-förvaringen är från dollar, superbra, sparar jättemycket plats.

och julpyntskartongen innehåller en massa fint. risken finns att vi börjar slåss om den...

<3
Miss Kitten Heart

Kommentera här: