loppislördag - när röda korset levererar

Jag har tagit en drös med foton, så jag har några blogginlägg att skriva framöver - det är ju alltid lite roligare när man har foton också. Frågan är bara - vart ska jag börja? Eller egentligen, dum fråga - klart jag ska passa på med en loppislördag, nu när jag har nånting att visa upp!
 
Jag var in på jobbet igår med ett läkarintyg, och passade på att kika runt en sväng också, och hittade en hel hög med fina saker.
 
Metallfatet har jag tittat på många gånger, men har inte köpt det. Förrän nu! Det är tungt, känns gediget, och jag gillar det, fast det inte alls är min vanliga stil. Muggarna har jag två av sedan förut, så jag passade på att komplettera när jag nu fick chansen. Apropå muggar - i påsk får jag mina nya mupp-muggar, hurra! Jag tror inte att jag äger ett enda lila föremål (men jag har lite textilier liggande i blå/,lila/gröna toner), men den här var fin, och jag kunde inte låta den stå kvar. Och så hittade jag en till vas till samlingen.
 
Även om jag inte längre köper en massa plotter (den lilla fasen var kortvarig), så kunde jag inte motstå den här fina ripan.
 
Dom här två ljuslyktorna fick också följa med, dom passar bra ihop med min samling snöbollar och snöbollsliknande lyktor. Här syns också dels min ommöblering på mitt sidobord, dels så skymtar mina två senaste plåtburkar. Jag börjar få svårt att få plats med alla!
 
Den lilla ringkatten fick också följa med hem, för att hålla kaninen sällskap.
 
Apropå fåglar, så hittade jag dom två fåglarna till höger på jobbet för ett tag sedan, dom passar så bra ihop med fågeln som jag hade sedan innan, så jag kunde inte låta bli att köpa dom. Just fåglar verkar jag ha svårt att motstå...
 
Som sagt, så har jag bilder till några inlägg till, bland annat en målarmåndag (det var längesen!) och ett hemmafix. Kika in igen, ifall ni tycker det låter spännande!
 
 

Kommentera här: