när dollar levererar

Jag var på Dollar Store med Maria i torsdags, det är få saker som piggar upp en som lite shoppingterapi. Djur, konst och shopping, det är sånt som alltid gör mig gladare. Och böcker. Och att sova. I alla fall. På Dollar så har dom gjort om lite på kropp/hår/ansikts-avdelningen, dom har numera en hel hylla med bara smink, och det var en massa fint smink också - fina färger och fina förpackningar. Allt kostar 20-30 kr, så kvaliteten lär inte vara den bästa, men läppstiftet kan man ha i väskan och bättra på under dagen, och ja - är man beredd på att grejerna inte sitter som berget, så går det att leva med. Jag har köpt ett par ögonskuggspaletter (W7 och Sleek), dom är inte heller några fingrejer, men betydligt dyrare än den jag köpte på Dollar för 30 kr, och dom var inte alls speciellt bra. Dåligt med pigment, och svårt att få jämnt på ögonlocket. Ibland kan budgetmärken verkligen förvåna, och ibland når finmärkena inte alls upp till ens förväntningar. Jag har bara provat det ena läppstiftet jag köpte, och det får man bättra på ofta, resten vet jag inte hur bra/dåliga dom är.
 
Som sagt, lite shoppingterapi...
 
Två läpp"kritor", två läppstift, en eyeliner, en ögonskuggspalett och ett par örhängen. Som synes, så gillar jag väldigt mörka läppstift, riktigt 90-tals plommonvinrött är supersnyggt. Det perfekta nude-färgade läppstiftet är jag också på jakt efter, jag har inte hittat det än.
 
 
Det fanns en till palett också, med klarare färger, men jag föll för den här. Färgerna är total perfektion - grått, brunt, lejongult, neutrala färger med en färgpop. Precis vad jag gillar just nu! Om ögonskuggorna fungerar någorlunda, så kommer jag att köpa den andra också, för 30 kr så känns det ovettigt att låta bli.
 
Hattar och hårutsmyckningar kan jag aldrig låta bli. Leopard är inte min favorit, men den här fascinatorn tycker jag om. Dom hade hattar och diadem också, men diademen är för små (stor hjärna kräver stort huvud ^_^), och hattarna var alldeles för maskeradiga.
 
Och så köpte jag ett till bäddset, det andra nya jag köpt på mindre än en månad. Men det var så fin, med alla fina färger och mönster och hus, och kostade bara 150 kr, så jag tycker inte att det var så mycket att bråka om.
 
Ofta har Dollar en massa skräp, men rätt vad det är, så hittar jag hur bra saker som helst. Den här gången hittade jag bra saker!
 
 
 

Kommentera här: