lite bra, mycket dåligt

Jag börjar med det bra först - min blender gick sönder i måndags, när jag höll på att mixa smoothies, men idag har jag bytt den mot en ny. Det var på tiden, jag har lite smoothieabstinens!
 
Det dåliga sen. För den här veckan räcker det inte med att jag fick avliva en av mina katter, det blev ännu mer skit slängt åt mitt håll. Jag tänker inte säga vad som har hänt (ni som känner mig kan ju slänga iväg ett meddelande, om ni vill höra mera klarspråk), men jag kommer att vara hemma från jobbet ett tag framöver. Jag håller på och ringer runt, försöker få tag på facket, ska träffa min handläggare på AF imorgon. Jag trodde att det värsta man kunde vara med om på jobbet, var när jag jobbade som svetsare, och blev utfryst på jobbet. Tyvärr tror jag att det här toppar det....
 
Avslutar med bra saker: måleriet funkade ju bra när jag var hemma och var sjuk, nu har jag tid att måla mera på dagarna, det känns bra. På lördag ska jag hämta vovven, hon kommer verkligen som en skänk från himlen, och jag kommer att kunna vara hemma med henne i början, precis när hon behöver det som bäst. Och är det nån som har tråkigt på dagarna och har lust att socialisera, så är det bara att hojta - jag är hur tillgänglig som helst.

Kommentera här: