köksluckor och ostbricka

I helgen satte jag tillbaks skåpluckorna i köket, det är fem år sedan jag tog av dom. Det blev verkligen skillnad för känslan i rummet, det kändes på en gång mycket mindre. Samtidigt blev det lugnare med luckor än med öppna hyllor. Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker, om det funkar, eller om jag ska återgå till lucklöst... Men det är en förnyelse i alla fall, och en förnyelse var vad jag var på humör för.
 
Jag hatar när det är såhär stökigt på bänken, men när det är brist på utrymme, så måste varje yta utnyttjas... Den gula hinken i förgrunden är mitt skafferi, jag kan inte ha grönsaker i kylen (ena stunden är den pinkljummen, andra stunden är det frysgrader), och den här hinken blev ledig när jag köpte en skohylla (jag hade skor i den förut). Det fungerar, jag slipper grönsaker och bröd fulla köksbänken, och gult är alltid fint.
 
I söndags kväll lyxade jag med en liten ostbricka, jag köpte en färdigförpackad, fyra sorters ostar i miniformat, och så fikonmarmelad. Det enda jag behövde göra, var att skära upp fullkornsbröd. Mums!
 

Kommentarer:

1 GoForFit:

Så gott! :)

Svar: jättegott!
Miss Kitten Heart

Kommentera här: