dukar och bestick i retromodell

Tänkte visa lite av sommarens fynd, det har blivit några stycken, även om det hade kunnat vara betydligt fler. Jag höll hårt i tyglarna i sommar! Det hjälper visst att ha ett litet hus, med väldigt begränsade förvaringsmöjligheter!
 
Från Mirja kommer den här högen med dukar, eftersom hon har haft loppis, och gillar att gå på loppis själv, så har hon en hel del skatter i sina gömmor. Bästa duken är den här:
 
En duk med pudlar på!!! Jag har ju gjort en kattatuering, för alla katter jag har och har haft, men vill också göra en pudel. Dom här var himla söta, och så enkla att dom gör sig bra i mindre storlek, en sån tror jag att jag ska tatuera!
 
Jag har hittat en massa bestick i min favoritserie i sommar, den som jag brukar kika efter förgäves annars. Mina gamla bestick (dom till vänster i lådorna) har jag haft sen innan jag flyttade hemifrån, jag har köpt andra genom åren, men det har varit dom gamla som har blivit kvar. Nu misstänker jag att dom kommer att bli nerpackade, för dom här retrobesticken, med hjärtan inte mindre, dom är här för att stanna! Jag har gott om knivar, ganska många skedar, men alldeles för få gafflar och teskedar. Jag vet inte vilka andra delar som finns, jag har smörknivar (och ett fat!), men vill gärna ha fler delar om jag kan få tag på dom. Men det är såna här saker som gör att jag älskar retro/vintage - jag minns dom här besticken från när jag var liten, och dom är lika snygga fortfarande. Det kallar jag hållbar design!
 
 

Kommentarer:

1 Cecilia:

Vet du vad besticken heter?

Svar: Hjärteblom om jag kommer ihåg rätt
Björkholmen Redux

Kommentera här: