förvandlade böcker del 8

Jag håller på att pyssla på här hemma, så jag nästan glömmer bort min isfolketsomslagspåskföljetong. Det här är tredje, och sista, delen - jag har en till påbörjad, men jag kommer inte att hinna göra nånting på den på ett tag.
 
 
 
   
 
På den översta började jag med att täcka framsidan med washitejp, sedan målade jag lager av akrylfärg, både med och utan schabloner. På nästa använde jag servetter som första lager, och på den sista limmade jag på presentpapper. Sedan har jag använt akrylfärg, hobbyfärg, oljepasteller, acrylic markers... Det är det som är det roliga med mixed media, att allting funkar.
 
Förresten, mina isfolketböcker har fått en egen liten minibokhylla. Jag såg ett par som skänktes bort på köp&sälj på fb, och tänkte att dom skulle funka bra framför fönstret, att ställa blommor på. Eftersom det var två  hyllplan i dom, så ryms det böcker också, och Isfolket var precis lagomt många. Nu ska jag bara försöka stabilisera hyllorna litegrann, dom är väldigt vingliga... Jag vill definitivt inte att nyfikna katter eller hundar ska råka välta dom...
 

Kommentera här: