flyttade möbler, nya möbler, och så litegrann om blommor

Som jag lovade igår, så tar vi en kik på vardagsrummet idag. Jag har redan visat bänken som jag flyttade in i vardagsrummet för nån vecka sedan, så det behöver jag inte visa idag. Istället börjar jag med den möbel som började hela omflyttningen:
 
Mitt porslinsskåp. Jag kom på, att det här hörnet egentligen mest var dödyta, och kunde utnyttjas bättre. Skåpet passar perfekt! Sen gillar jag att (nästan) alla mina trärena möbler har samlats i en egen liten grupp. Faktiskt, så har jag märkt att dom träfärgade möblerna har smugit sig på, innan så målade jag allting vitt.
 
Jag har fixat i liten skala också. Jag tycker om att samla plåtter på brickor, så känns det mindre rörigt på en gång. Dessutom - med ett gäng ljuslyktor/ljusstakar samlade tillsammans såhär, så blir det en trevlig masseffekt. Sen måste man förstås vara lite försiktig med många ljus nära varandra, särskilt värmeljus kan ta eld ordentligt. Här plockade jag bort flera av ljuslyktorna jag haft framme i vinter, jag tänder inte lika mycket ljus nu när det börjar bli ljust på kvällarna. Sen hittade jag på mina virkade stenar, så dom fick komma fram nu. Jag blev nästan sugen att göra fler...
 
Vid fönstret står mitt hemmabygge. Eller ja, bygge och bygge - jag hittade dom små bokhyllorna gratis på köp&sälj på fb, och skruvade på en träskiva ovanpå (både för stabilitet och för större yta), och jag måste spika på en masonitskiva på baksidan, den är fortfarande rätt ranglig.
 
Bokhyllan var precis lagomt stor för mina isfolketböcker (som ni ser, så börjar jag ha målat om rätt många omslag nu) och syskrinet som jag köpte på auktion i somras. Jag flyttade hit min stegpall också, den har jag haft svårt att hitta nån bra plats för. Som ni ser, så har jag fått ett blomryck, egentligen skulle jag vilja ge mig ut och köpa flera blommor (och krukor), men jag ska ju inte göra sånt mer. Det får vänta tills nästa månad, och måste då rymmas inom min "månadspeng". Annars, om det är någon som vill göra sig av med blommor, eller har skott, så lämna en kommentar, eller skicka ett mess. ^_^
 
Jag tycker att det gjorde stor skillnad, bara att flytta om blommorna såhär, det blev genast mycket mysigare och finare än att bara ha alla blommor på en rad. Kamerastativet ska inte stå där, jag skulle vilja ha en piedestal eller nåt där det står, så får jag plats med några blommor till.
 
Och apropå att få plats med blommor, så har jag satt upp en korg/hylla i badrummet (när skruvhålen ändå fanns, så varför inte utnyttja dom?), där jag nu har schampo och tvål och sånt. Det betyder att fönstret är tomt, och bara väntar på att få sig lite blomfägring. Dumt att inte utnyttja det faktum att jag faktiskt har ett fönster i badrummet!
 
 

Kommentarer:

1 Bintan:

Det ser mysigt ut :-)

Svar: tack så mycket! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: