utländska butiker och bubble tea

Jag har fortfarande lite shopping från Stockholm att visa upp, jag trodde att jag hade lagt upp allt, men det hade jag visst inte.
 
The English Shop är hur rolig som helst, jag skulle kunna handla för tusentals kronor. Dom har en massa te, kakor, godis, mat, halvfabrikat, bakgrejer (just det är väl inte min grej...), allt med engelskt ursprung. Jag köpte en förpackning te (camomile & spiced apple) och en chokladbit med cookies & nuts, dom är inte med på bilden. Med är däremot förpackningarna med shortbread cookies och tea latte. Yum!
 
En asiatisk mataffär var den första affären vi var in på, jag köpte godis i fina förpackningar, lyckokakor (som vi åt upp på en gång, så dom är inte med på bild heller) och så tapiokapärlor. Tapiokapärlor har jag velat ha tag på ett tag, för jag vill testa att göra bubble tea, eller boba tea. Oftast ser man mörka pärlor i bubble tea, men det fanns inte, jag kollade på thaibutiken här i Ström också, där jag hittade små gröna pärlor. Klart jag köpte dom också! Det ska visst bli storm i helgen, egentligen som gjort för varma drycker och mys, men jag tror att jag ska testa att göra bubble tea istället. Jag har te, jag har tapiokapärlor, jag har kondenserad mjölk, jag har tjocka sugrör - bara att sätta igång!
 
Den här beskrivningen ser utförlig och lättbegriplig ut! (Klicka på bilden, som alltid när jag har lånat en bild så länkar jag till ursprungsplatsen.)
 

Kommentera här: