målarmåndag - mixed media monday, material

Jag har en massa nytagna bilder, som jag just fört över till datorn, så det blir garanterat ett gäng blogginlägg i veckan. Dels har jag fortfarande inte visat allt från mormor (jag har fortfarande en del kvar att fotografera, kläder och sygrejer och julsaker), dels är det bilder från Stockholm, och bilder på det jag köpte där, och så har jag lite bilder på dagens projekt - jag har skruvat upp min stringhylla i köket idag, och så satte jag upp en tavla jag köpte på jobbet idag. Jag stod och beundrade den när jag stod i kassan en stund, men tyckte att den var lite väl dyr. Men så kom jag på - jag fick ju ett presentkort på Röda Korset i födelsedagspresent av Mirja och Ewert! Så det blev tavlan, och några plåtburkar. Jag handlar förmodligen upp det sista på presentkortet imorgon, jag har hittat några saker till jag gärna vill ha.
 
Jag börjar med att visa målarsakerna jag köpte i Stockholm, jag köpte dom på Masters på S:t Paulsgatan, det enda stället som har Golden-produkter.
 
Schablonerna köpte jag på Lagerhaus, dom är egentligen till för att dekorera tårtor, men i mina ögon så är dom helt perfekta som schabloner.
 
Golden fluid acrylics. Om man dömde efter mina färgval, så är jag inte en speciellt färgstark person, det blev en del bruna nyanser...
 
S:t Petersburg akvarellfärger och så akvarellpenslar. Jag har mest akrylpenslar, och dom är inte det bästa att måla akvarell med, dom fångar inte upp lika mycket färg i penseln.
 
Pastellkritor i neonfärger. Jag trodde att jag köpte oljepasteller, men dom här kan jag säkert använda till nånting också.
 
Jag hoppas att målarhumöret kommer tillbaka snart, för jag vill prova mina nya målargrejer! Jag har ATCs som ska målas, jag har en utställning om sådär tre veckor - jag behöver verkligen sätta igång!
 
 
 

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

Å vad kul! Du måste lägga upp resultaten sen :D

Svar: det ska jag, absolut! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: