hemligt födelsedagspaket del 2 + ett par paket till

I måndags, alltså för en hel vecka sedan, så kom mitt bytespaket. Det har bara inte blivit av att jag har skrivit om det, och det är synd och skam, för det var ett fantastiskt paket!
 
 
 
Så såg det ut när jag öppnade paketet, en hög med prickiga paket. Prickar gillar jag!
 
Och såhär såg det ut under det prickiga papperet.
 
Tre ATCs, två med Twin Peaks-tema, och en Alice i Underlandet.
 
Tepåsar (det är en av mina favoritsaker att göra, att testa te från andra delar av världen), tomma ATC-kort och en liten flaska Golden high flow acrylics.
 
Och så en tavla, ca 20x30 cm (gissar jag ur minnet).
 
Bilden är mer än lovligt suddig, men det syns i alla fall hur bra den hänger på min inspirationsvägg.
 
Jag fortsätter temat födelsedagspaket. Jag var upp till min låtsasmamma förra helgen, och kom hem med en present. I ett stort paket låg det här:
 
En uggla! Undertill finns en knapp, om man slår på den, så hoar ugglan, och blinkar med ögonen. Behöver jag säga att Colin fann den väldigt fascinerande, och helst ville behålla den själv? Jag hade ju hoppats på att hitta någonting uppstoppat hos mormor, men gick bet. Den här ugglan får funka som ersättning, både för uppstoppade djur, och för en porslinsuggla som Beppe slog sönder för ett par år sedan.
 
När jag kom hem i söndags så väntade också ett födelsedagspaket, från snälla Anna. Goda teer (det fanns en påse till, som jag drack upp på en gång, den här med äppelkakesmak försvann nyss. Tur att det finns en massa kanelte kvar!), fina papper (det svartguldiga är fin nog att rama in som det är), stämplar med mustascher och glasögon (väldigt mycket jag, må jag säga!) och så ett ATC-kort. Det är Annas första kort, och jag känner mig hedrad att hon gjorde det åt mig. Tack så jättemycket, Anna, jag blev väldigt, väldigt glad!
 
Resan ner till Nynäshamn är också en födelsedagspresent, Jessica, Linda och barndomskompisen Malin bjuder ner mig. Jag hoppas att jag kan åka på onsdag, Beppe har ont i svansen och jag vill gå till veterinären med henne innan jag åker. Förhoppningsvis kan dom klämma in henne imorgon, eller senast onsdag, för jag vill inte åka ifrån henne när hon har ont.
 
 

Kommentera här: