från mormors hus, del 3

Del tre i den här serien, handlar om något som får min lillasyster Linda att kalla mig för tant. Fina pyntiga saker, alltså, helst porslinsdjur och liknande. Jag håller med henne litegrann, den här svagheten för plotter har kommit smygande, och jag vet inte var den kommer ifrån. Jag gillar ju inte sånt egentligen! Men (särskilt) djur har en tendens att hamna i mina påsar, inte vad som helst, inte urskillningslöst, men små söta djur, som har karaktär och charm, sånt har jag svårt att motstå.
 
Ett gäng minihundar. Dalmatinerna längst bak kommer att hamna på Röda Korset, dom ger mig ingenting, men dom andra - å så fina!
 
 
Tre små vita hästar, som löper risk att bli presenter till min hästtokiga lillasyster.
 
En smygande räv, en sparbössehäst (som saknar hål att pilla ut pengarna ur) och ett fat prytt med en katt.
 
En keramiktavla med fiskar, och en liten räv med en igelkott i nån slags sten. Som ni ser är jag över hela kartan, jag har inte alls någon röd tråd som binder samman det jag gillar. Som sagt, har dom karaktär och personlighet, då brukar jag gilla dom.
 
Ett par krukor kom jag också hem med, jag har en till vit, som jag har mina porslinsblommeskott i, i den här ska jag ha porslinsblommeskott med krulliga blad. Perfekt matchat, alltså! Jag har också en vas jag ska visa er, men jag har inget foto på den än, så det får vänta tills jag kommer tillbaka.
 
 
 

Kommentera här: