ljus och skor och dom nya glajjorna

Jag fick lön till slut i fredags, och jag spenderade en hög av den på en gång. Det första jag gjorde var att beställa en enorm hög med böcker (hurra!), och så hämtade jag mina nya glasögon. Sen var jag ut på flata en sväng, jag köpte billiga CD-skivor till bilstereon (jag slängde alla mina CD's för ett par år sedan, jag hade med dom på jobbet när jag jobbade som svetsare, och dom blev repiga och förstörda där), ett par DVD-filmer till samlingen, mera ljus, och så hittade jag ett par vinterskor på Ica. Det går fort att bränna pengar! Imorgon ska jag till Östersund och kolla nervbanorna i vänsterarmen, och tänkte köpa mig en ny parfym på Body Shop, jag har rabattkuponger, så det borde göra priset väldigt bra. Jag ska också kolla efter en fin anteckningsbok, Paperblanks har jättefina, men tyvärr inte speciellt billiga...
 
Den mörka årstiden eldar jag massor av ljus, gärna doftljus. Jag ser fram emot att prova dom med sandelträ, dom luktar jättegott!
 
 
Rosa kängor! Egentligen var jag ju ute efter lite mer mockasin-känsla, men dom här kunde jag inte motstå. Det fanns ett enda par kvar, och dom var i min storlek, det var som meningen att jag skulle ha dom. Dessutom är dom ordentligt fodrade, så jag kommer inte att frysa om fötterna. Jag är fortfarande på jakt efter mockasin-stövlar/kängor, men har nu ingen brådska att hitta ett par.
 
Främre kameran på min mobil är verkligen jättedålig... När jag köper en ny mobil, så måste kameran vara betydligt bättre än kameran på min nuvarande mobil. En bättre bild på mina nya glasögon, dom är väldigt 70-taliga, jag känner mig litegrann som ugglan Helge i Från A till Ö. På ett bra sätt! Pricken i pannan är ingen finne, utan en bindi, ett litet smycke som klistras på, jag köper dom på Indiska, och använder dom gärna.
 

Kommentarer:

1 Piglet:

Skorna är underbara!

Svar: visst är dom? ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: