kvalitet och länkar och om att sticka ut

Birgitta på jobbet brukar vara bra på att tipsa mig om TV-program hon tror att jag tycker om, och hittills har hon haft rätt. Jag har ju ingen TV längre, som tur är, så tipsar hon om program som ligger uppe på nätet. Nu senast, så listade jag ut att det var Kvalitet med Camilla Thulin, ett program om kläder och återvinning och retro och sånt. Väldigt bra, tycker jag, nu när jag sett två avsnitt. Camilla Thulin har jag alltid gillat, hennes stil är fantastisk, och hon har mycket klokt att säga. Så har ni inte sett programmen än, så ta en kik på nätet, dom ligger uppe på URplay.se, första avsnittet här, och andra avsnittet här.
 
En helt annan sak. Mina kategorier har helt löpt amok på senaste tiden. Ibland dyker det upp flera kategorier med samma namn, och när jag sen tar bort de överflödiga, så försvinner också alla inläggs länkningar till den kategorin. Det måste ju vara nåt fel med blogg.se, tänker jag, nån mer än jag som märkt av det här? Väldigt störigt är det, det gör ju att hela grejen med kategorier försvinner, när man ändå inte kan hitta kategoriserade inlägg.
 
En tredje sak: Jag kunde inte låta bli att ta på mig min lilla häxhatt igår på jobbet. Det var förmodligen åtskilliga som tyckte att jag såg ut som ett fån, men dom flesta var superpositiva. Roligt! Att våga klä sig annorlunda och sticka ut ur mängden ger för det mesta jättepositiv respons, så till er som inte riktigt vågar, för att ni är rädd för vad folk ska tycka och tänka - våga! Jag har bara fått komplimanger och snälla kommentarer. Ni behöver förstås inte gå så långt som till en liten häxhatt, men annars - våga! Jag vågade när jag skaffade nya glasögon också - äkta 70-talare från Dior, jag hämtade ut dom igår, och jag tycker att dom är rätt så fantastiska. Jag har ett par metallbågar som också ska få nya glas, kostar det inte mer än en tusenlapp, så har jag faktiskt (numera) råd med flera par att variera mig med.
 

Kommentera här: