bakom kulisserna

Det har varit en del begagnade fynd på senaste tiden, senaste månaden eller så, mycket på grund av att jag kom hem med en massa grejer från mormors hus, men också på grund av att jag jobbar på Röda Korset. Förresten, jag tänkte att jag skulle berätta hur det går till att handla på RK när man är personal/frivillig, jag vill inte att ni ska tro att vi plockar ur pärlorna och lämnar resten till kunderna. Som personal får man inte köpa saker direkt från sorteringen, utan dom måste ut i butik. Vi får inte prismärka saker vi ska köpa, för att inte riskera att vi sätter ett lägre pris. Vi får inte heller lägga undan varor för att köpa senare, det får däremot kunderna, dom får lägga undan under dagen. Så ni ser, det finns regler, det är inte meningen att vi ska ha en massa fördelar gentemot kunderna, inte heller att vi ska norpa dom bästa prylarna själva.
 
Den här filten köpte jag på semestern, jag kunde förstås inte hålla mig borta från RK helt. Gamla yllefiltar och täcken med fina mönster har jag svårt att motstå!
 
Spegeln som jag hittade i mormors hus har hittat sin plats. Det verkar som om jag har en spegelvägg på gång... Men det kan behövas, speglar är jättebra för att ge illusionen av rymd, och rymd är något jag saknar hemma,
 
Och apropå rymd. Om inte min morbror har haft några invändningar, så skrevs köpeskontraktet på mormors hus igår, och jag kommer snart att vara ganska många pengar rikare. Alltså är jag på jakt efter en snickare, för nu  jäklar ska en garderob byggas, och golv ska läggas. Jag ser fram emot det!
 

Kommentera här: