söndag inleder helgen

Idag hade jag tänkt göra sånt som jag hela tiden skjuter på, som att gå med skräp till återvinningen. Men så kom jag fram till att jag inte orkar klä på mig, så det får vänta tills imorgon. Förutom ett morgonmöte jag vill vavra med på imorgon, så är jag faktiskt ledig då också - fördelen med att jobba lördag! Fast det kliar i fingrarna och fara och jobba idag också, jag vill fixa med nya butiken. Jag gjorde en del igår, men det är fortfarande mycket kvar, och mycket som jag helt enkelt inte kan göra förrän senare nästa vecka. Typ i sista sekund - vi ska ju öppna på lördag.
 
Så ser det ut nu, som sagt - det är en del som fortfarande behöver göras...
 
Vad jag faktiskt har gjort idag, är att måla klart det tredje ATC-kortet till mitt "Tea and ATCs swap", men eftersom det ska vara en överraskning, så visar jag det inte förrän det har kommit fram till mottagaren. Nu måste jag bara få tummen ur och göra mina secret santa-paket, dom ska vara i brevlådan om en vecka. Precis som vanligt, så är jag ute i den allra sista skälvande minuten...
 
Igår plockade jag av och plockade isär köksbordet, det ska bara bäras ut till garaget (som dessutom får fungera som mitt förråd, då jag inte har något sånt), så är det bara att sätta ihop mina nya bokhyllor och ställa dom på plats. Ja, när dom har kommit, vill säga, på onsdag blir det. Hipp hurra!
 
Ja, som ni ser, så har jag fört över bilder från mobil till dator, så jag ska lägga till några såna till ett par tidigare inlägg. Skrolla bakåt om ni vill se!
 
ETA: Jag har visst mer att svamla om, så istället för att skriva ett till svammelinlägg, så lägger jag till några rader här. Först: The Vanjas. Jag hade helt glömt bort dom, och det var väldigt synd. Lyssna, så får ni höra, jättebra, svängig, glad musik.
 
Jag har inte varit på bloggläsarhumör på länge, och när jag nu kikar på mina länklistor, så påminns jag om hur bra bloggar jag brukar läsa. Så jag har en känsla av att jag blir sittande vid datorn ett rejält tag idag, jag har mycket att läsa igen...
 
Jag börjar bli lite sugen på att ta en promenad i det vita vintervädret. Ta ett bad, läsa bloggar, gå med återvinning, och så en promenad? Det låter som en rätt bra plan, tycker jag. Och så kanske jag spelar in en till video, jag tänkte visa upp min tesamling. Eller så får det vänta tills imorgon, det beror på dagsljuset när jag kommer så långt.
 
 

Kommentera här: