en gigantisk bokhög

I morse, innan jag for på jobbet, så hann jag med en snabb videoinspelning, jag ville dela med mig av min enorma bokhög från tidigare i veckan. I måndags och tisdags köpte jag ca 40 begagnade böcker, till en kostnad av två inbundna böcker i bokhandeln, och det tyckte jag var värt att föreviga. Jag ber i förväg om ursäkt för att jag fortfarande ser ut och låter otroligt fånig och obekväm, det lär ta ett tag att bli avslappnad framför kameran. Kvaliteten är inte heller den bästa, då jag filmar med datorns webkamera.
 
 
Och bara jag har fört över bilderna från mobilen, så får ni se hela bokhögen också. Och oj vad jag längtar efter dom nya bokhyllorna, för nu håller mina hyllor på att spricka i sömmarna - dom är väldigt fulla!
 
ETA: Sådär, nu får ni se bokhögarna som gjorde sitt bästa för att översvämma köksbordet:
 
  
   
Inbundna romaner, pocketromaner, och så en hög med vintageböcker. Jag, som nästan bara köpt facklitteratur förut, fastnar nästan bara för romaner nu. Ganska mycket mer logiskt egentligen, för när jag är lässugen, så räcker ytterst sällan en fackbok till... Det gör också att jag hittar stora mängder romaner som ser intressanta ut, för om jag inte har hittat dom på bibblan, så har jag inte läst dom. Jag lär inte hinna läsa alla under min livstid, men det känns som ett lyxproblem. ^_^
 
 
 
 
 

Kommentera här: