söndag = fixardag

Idag är visst en fixa&greja-dag, såna dyker upp ibland. Jag har burit ut (släpat och lyft och bänt, snarare) soffan på balkongen, jag ska åka och hämta en ny soffa idag. Ja, en nygammal, formen får mig att gissa på 50-tal. Och så är det en bäddsoffa, så det är väldigt praktiskt, om jag skulle få nattgäster. Eller ja, nu får jag faktiskt plats med nattgäster, så slipper alla knöla ihop sig hos Maria, om det kommer flera på samma gång. Kroppen gör ont av sofflyftande, det lär bli ännu värre innan nya soffan är på plats (bäddsoffor brukar vara tunga!), men det får det vara värt. Ny soffa, äntligen! Jag har också sålt bort en stor hög med tidningar, och några böcker, jag har plockat undan värsta vinterskorna och tagit fram vårskor och -koftor. Fixat och grejat, helt enkelt! Vår och höst brukar ge mig lust till sånt, det är väl den biologiska lusten att bygga bon som sticker upp huvudet. Jag har ju redan ett bo, men det behöver alltid lite fix. Skulle ha fått trappen färdigmålad också, men till det behöver jag leja hjälp, och då behövs det mer pengar än vad jag äger. Men det ska väl också bli, vad det lider.
 
 

Kommentarer:

1 Tuva:

Får jag fortsätta fråga dej saker å läsa här? Jag är inget ljug som den där tjejen påstår eller spelar en roll :-( Känner du henne också eller?? Ja ville inte bråka å tyckte inte ja gjorde de heller bara fråga saker.. :-( nu vet ja ju iallafall hur man gör me bilder så tack för det svaret!! Ja ska sluta skriva om du ej vill de mer men ja är inte nått ljug :-( Kanske kan få skriva till din mail istället?

Svar: klart du får fortsätta läsa, och om du undrar nåt så är det bara att fråga. maria är min lillasyster, hon (och jag) har fått ta emot en massa skit via andras bloggar, så jag förstår att hon har en kort stubin.
Miss Kitten Heart

Kommentera här: