sockar

Egentligen borde jag hålla mig långt ifrån bloggen idag, jag är ledsen och bitter och arg och less, och grubblar och funderar och känner mig värdelös och hemsk och otillräcklig. Risken är stor att jag gräver ner mig djupt, och inte hittar upp igen. Så snabbt som ögat byter jag ämne, till något säkert och ofarligt.
 
Istället för att sticka nånting jag inte har massor av (eller istället för att sticka tex en kofta), så stickar jag en massa sockar, dom här har varit klara ett tag, dom randiga har varit färdiga sen i höstas nån gång. Så det är lite på tiden med en show and tell, jag må ju passa på medans det fortfarande ligger snö ute.
 
 
Mellanraggi, jag tycker mycket om färgerna! Däremot skulle jag ha stickat dom lite mindre, dom är åt det stora hållet. Skaften får gärna vara bylsiga, det gör inget, men foten ska helst sitta på plats...
 
En silkesblandning, jag kommer inte ihåg märket. Färgen är rätt missvisande, den är mer åt kamelhållet i verkligheten. Passformen är helt perfekt här, dvs nästan för tighta, och dom är gigantiskt mjuka!
 
 
 
Two pairs of socks, it´s been a while since I made them, I thought it´s about time to show and tell, while it´s still snow outside.
 
 
 

Kommentera här: