måndag morgon

Det blev en oväntat trevlig helg, jag gjorde saker, jag träffade människor - en bra helg! På lördagen var jag och fikade räkmacka med en kompis, var och hjälpte syrran på kaféet några timmar, och så kom en kompis förbi och fikade på kvällen. På söndagen kom en annan kompis och fikade också. Jag hade fika att bjuda på för en gångs skull, jag fick med mig hem från kaféet, sånt som annars skulle slängas. Och det är ju synd, att slänga goda saker.
 
För dom flesta, så är det en helt vanlig helg, för mig en rätt ovanlig helg. En bra helg, som sagt! Och idag kommer en annan kompis förbi, och ikväll har vi målarkurs. Jag har tillbringat så mycket tid själv, både frivilligt och ofrivilligt, att sällskap känns lyxigt och värdefullt.
 
 
 
Lakritsmakroner med hallonsmörkräm, och chokladcupcakes med gelehallonfluff. Mums!
 
  
Jag passade också på att ta kort på två av kuddarna jag har virkat åt Maria, sen kom det kunder, och det blev slut på fotograferandet. Hon valde färgskalan, jag valde mormorsrutorna.
 
 
 
I had a really nice weekend, had lots of "fika" with friends, and helped my sister at her café. I really enjoyed the company!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 KassandraPalma:

åh så gott!!

Svar: Jättegott! :-)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: