godmorgon lördag!

De senaste dagarna har jag börjat med tjugo minuters oil pulling, och så multivitaminer och sertralin, det vore fasen om jag inte skulle börja må bättre framöver, både på insidan och på utsidan! Nu väntar jag på att teet ska dra klart, efter frukosten blir det ett bad, och så ska jag rycka in och hjälpa syrran en stund på kaféet sen - ska bli skönt att komma utanför dörren! Med musik i öronen och sånt fint väder, så är det dessutom en ren fröjd att promenera dit! För mig är helgen sällan nåt jag ser fram emot, jag är singel, jag har ett litet umgänge. Dom jag känner vill spendera helgen med pojkvän och familj, vilket jag absolut förstår, folk som jobbar hela veckorna vill kunna umgås när dom är lediga. Men samtidigt så ser jag oftast inte en enda människa på hela helgen, det känns så väldigt tydligt att jag är själv. Så som sagt, ska bli skönt att komma ut en stund, även om det är för att jobba.
 
Bara för att vara klar, jag är inte ute efter sympati och tycka synd om, jag uttrycker bara hur jag känner. Det är ju inte första gången här, på min blogg. Bloggar beskrevs ju förut som en offentlig dagbok, och det är litegrann så bloggen fungerar för mig, som dagbok, som anteckningsbok, som skissbok. Tankar, idéer, inspiration, sånt som hänt, det är skönt att ha ett ställe för allt sånt, även om det är ett väldigt offentligt ställe. Å andra sidan, just offentligheten är en positiv sak ibland, dom där peppande, positiva kommentarerna kommer verkligen vid rätt tidpunkt, och dom gör mig alltid väldigt väldigt glad. Så tack för dom!
 
 

Kommentarer:

1 Lotta:

Det var så jag gjorde från första början hade min blogg, skaffade den som för att bearbeta min depression och min ångest. Jag var ju tvungen att få det ur mig på något sett. Sen tänker jag lite såhär att dom som läser (vilka det nu är??)väljer ju själva vad de vill ta del av. Min blogg ser jag i många fall ännu som en "dagbok" eftersom att jag ju inte har någon utarbetad genre utan skriver ju om allt hej-vilt.

Kram!

Svar: jag gillar rosenkantade "titta så fint vi har det"-bloggar, men ännu mer gillar jag när man ser den faktiska människan bakom bloggen, det bra och det dåliga. jag lär inte vara den enda som gör det, så borde kanske fundera mindre över bloggens innehåll, och bara skriva? och som du, så blandar jag en massa. inte lika populärt hos alla, gissar jag mig fram till när jag ser mina bloglovin´-siffor, som går upp och ner värre än min vikt genom åren. jag tror dom som förväntar sig en diy-blogg eller en vintage/loppisblogg eller en konstblogg blir besvikna. dom som gillar blandad kompott kommer tillbaka. och jag ska sluta fundera så mycket över innehåll och läsare och sånt... :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: