godkväll onsdag!

Jag tror att den vanligaste konversationsstartaren den senaste tiden är "man ska ju inte klaga på värmen, men...". Så skulle jag aldrig säga, jag klagar hur mycket som helst på värmen, och längtar till hösten. Väder mellan 10-20 grader, med värme i solen och svalt i skuggan, då är jag nöjd, jag gillar inte väderextremer. Som nu, balkongen är vidöppen, och det är ingen som helst skillnad, jag tror till och med att det är varmare inne än ute, Som sagt - jag klagar på värmen, och hoppas att det blir svalare snart!
 
Jag fick mycket efterlängtade pengar idag, och genast försvann en stor klump av dom. Bara nödvändigheter som medicin, mat, kattmat och -sand och sånt bara slukar pengar. Att handla hemkem på Ica i stället för på Dollar gör en enorm skillnad, man sparar mycket pengar på att handla sånt på Dollar. Som tur är, så är det inte så länge tills jag kan köpa min bil, hipp hurra!
 
Jag köpte förresten inte bara nödvändigheter, förstås. Jag var in på färgaffären och köpte bets, så nu har min nya piedestal blivit teakbetsad. Jag hittade också nagellack på extrapris, bland annat Maybelline´s Bleched Neons, som jag tittat på länge. Tre såna köpte jag, och några till:
 
Dom två längst fram är inte likadana, en är ljusgrå, en är ljust persikorosa. Längst bak syns litegrann av ett Isadora-nagellack, som det var ännu mer rea på. Jag målade omedelbums på det gröna lacket, och det är verkligen en blekt neongrön, supersnyggt!
 
Jag handlade lite på jobbet också, men inte för några stora summor, en lampa, ett solparasoll, en ampelkruka, några böcker, ett par smycket. En hundring fick jag punga ut, det är rätt lagom.
 
Nu skulle jag hemskt gärna vilja lägga omkull mig med en bok på soffan, men gör jag det så sover jag inom 20 minuter. Så planen är att hålla mig upprätt så länge jag bara kan, och sen lägga mig ordentligt för natten (med en bok, förstås). Jag längtar!
 
 

Kommentarer:

1 Rebecka:

Älskar dom nagellacken!

Svar: jag med! l'oreal brukar vara favoriten, men maybelline har gjort riktigt snygga nagellack på sista tiden!
Miss Kitten Heart

Kommentera här: