god förmiddag, lördag!

Jag tog tillvara på att det är helg, och att jag har sovmorgon, och jag klev inte upp förrän rätt nyss, tjugo över tio. Jag sov en stund, läste en stund, sov lite till, läste lite till. Jätteskönt! Och så låg jag och funderade på vad jag skulle göra med mitt soffbord, som bara inte passar till soffan. Och det bara slog mig, så jag klev upp, och möblerade om, utan att ens klä mig först. Soffan fick flytta lite åt höger, och så ställde jag in bordet i hörnet till vänster. Där passar det hur bra som helst, när jag har hittat ett soffbord, så kommer det att stå en bordslampa där, tänker jag, och kanske en stor tavla som får luta sig mot väggen. En till yta att pynta lite, och ställa saker på, det är faktiskt helt ok. Dessutom behöver jag inte göra mig av med ett bord som jag faktiskt tycker om, det är också helt ok.
 
Framöver (i helgen, kanske, eller helgen om två veckor) ska jag på auktion med Mirja och hennes Ewert låter det som. Det ser ut att finnas en del intressanta möbler där, men tyvärr inga soffbord som föll mig på läppen. Synd! Men rätt vad det är så dyker det upp, det känns bra att bara kunna ställa det på plats när det väl händer.
 
Nu ska jag läsa lite bloggar, dricka te och måla ett lager blekgult sockerknastrigt nagellack (Depend Rough Sweet nr 2094), och låta lördag vara lördag. Dvs bara vara lat och inte göra många knop. En dusch och lite målning är faktiskt det enda som står på schemat idag. Skönt!
 
 

Kommentera här: