förvandlade böcker del 5

Mitt bokprojekt 2014 har rullat igång igen, när jag tog min ofrivilliga målarpaus, så blev dom ju också lidande. Så jag ligger rätt många veckor efter, jag tvivlar på att jag hinner bli klar med hela isfolketserien i år. Som tur är, så finns det inga projektpoliser, som kommer och viftar med batongen om man inte håller tidsscheman, eller om man inte fullföljer projekt. Det är väldigt tur, annars skulle jag få träffa projektpolisen lite då och då...
 
Istället för två böcker, som vanligt, så visar jag tre böcker idag. En av dom har legat färdig sedan i februari, då målarlusten försvann, dom två andra har jag gjort nu. Och om det är någon som tycker att omslagen inte stämmer överens med böckernas innehåll, så har den helt rätt. Jag tar inte ett dugg hänsyn till handlingen när jag målar, utan målar bara det jag känner för. En bokformad målarduk, helt enkelt.
 
  
  
  
  
 
 
 
Nästa bok är påbörjad, men i vanliga fall grundar jag med ett lager gesso, den här gången börjar jag med ett lager silkespapper. Blir jag nöjd med resultatet, så kommer jag säkert att ge mig på den varianten mer än en gång.
 
 

Kommentera här: