hej hej torsdag!

Jag var på sjukan igår, pratade med doktorn, och kom fram till att en ökning av medicindosen är precis vad jag behöver, liksom att ringa och prata med psykolog. Ungefär hur jag tänkte att det skulle gå, alltså. Idag tog jag ut komptimmar på förmiddagen, sov i sådär tolv timmar, låg kvar och läste till halv tio, och känner mig piggare än på länge. Såpass att jag bäddat igen soffan och spolat upp diskvatten! Egentligen skulle jag väl må bäst av att jobba halvtid, men vem har väl råd med det? Idag, imorgon och på lördag jobbar jag i retrobutiken, så det känns mer som nöje än som jobb, så på sätt och vis jobbar jag halvtid, nu när butiken har öppnat. Och för er som undrar, jo, det är så vi kommer att ha öppet i december i alla fall, torsdag och fredag, 13-17, och lördag 11-14 (vilket gör att jag har måndagar ledigt, jätteskönt!). Och jag har äntligen fått nog med internet i mobilen att jag kommer åt spotify, så jag har laddat ner lite tidsenlig musik. Till och med en jullista, om jag skulle få för mig att råka stå ut med det.
 
Alltså, julen. Jag brukar ju älska jul, börja julpynta långt innan första advent, spela julmusik redan i september/oktober, i år står jag bara inte ut. Jag har inte adventpyntat, kommer det upp nån jullåt i en spellista, så klickar jag förbi den, på jobbet är jag väldigt nöjd med att vi snart har slut på julpynt. Jag har ätit lussebullar och knäck och druckit julmust och glögg, men inte minsta lilla julkänslor ändå. Trist, det är ju himla fint med stjärnor i fönstrena...
 
Ja, så ser det ju inte ut hos mig i år... Jag orkar knappt ens tända värmeljus, och då är det illa... Nu ska jag diska, dricka mer te, sy ihop en hand, och se om jag hinner börja sticka på en turbanmössa. Jag skulle definitivt kunna vänja mig vid att börja jobba mitt i dagen!
 
 

Kommentera här: