godmorgon måndag!

Det tillhör inte vanligheterna att vakna pigg och nyter på en måndag morgon, definitivt inte att vakna pigg en timma innan väckarklockan ringer, efter att ha sovit sådär sex timmar. Men jag vet inte om det sitter i skallen, eller om dosökningen av medicinen redan börjar märkas, men jag är redan mycket piggare. Det skadar inte att jag är ledig idag heller (eftersom jag jobbade i lördags), jag ska bara på jobbet och vara med på måndagsmötet, annars är dagen helt min. Eftersom jag ändå behövde åka ut på byn, så gör det inte speciellt mycket att fara på jobbet en sväng, jag ska posta secret santa-paket, och jag ska se om jag inte kan hämta min fåtölj på kafeet.
 
Jag är som sagt mycket piggare redan, igår gjorde jag lite ommöbleringar (väskor, filtar och lampor har fått nya hem, och jag tar mig äntligen in i klädkammaren/förrådet), sängen är renbäddad, jag har börjat gå igenom tidningshögen... Nu på morgonen har jag bytt knappar på en kofta, och sytt i en knapp som saknades på en annan kofta, och jag hade tänkt frakta köksbord och hyllor ut till garaget, dom har stått och tagit plats alldeles för länge. Ett par tavlor behöver sättas upp, och en sväng med dammsugaren skulle inte heller skada.
 
Och igår kom jag inte i säng förrän vid halv ett! Det är stor skillnad, tidigare har jag tvingat mig själv att vara vaken till halv åtta-åtta åtminstone, nu var jag inte ett dugg trött, och hade kunnat sitta uppe längre ändå.
 
Det känns himla bra att börja känna mig som folk igen!
 
 

Kommentera här: