andingspaus

Jag har varit på fötterna mest hela dagen, jag var ju på måndagsmöte på förmiddagen, sedan for jag upp till Maria, där jag fick med mig hennes hundvalp bara, för hon var hos barnmorskan. Jag och Pepsi for och hämtade henne, för jag tänkte att Pepsi skulle må bra av att rasa av sig lite med Mirjas hund Enzo. Det blev bara ett kortbesök, men roligt hade dom, hundarna. Vi fortsatte vidare till Marias kafe, där hon tömde kylen och jag hämtade min fåtölj, så lämnade vi vovven hos Marias man, for och handlade, och åkte upp och åt lunch hemma hos Maria. Nu har jag kommit hem, baxat in fåtöljen, lyckats he sönder fåtöljen för att jag inte tänkte långt nog att flytta på bänken som står ovanför trappen (det syns bara om man tittar efter det, som tur är), och så har jag fraktat bord och hyllplan ut till garaget. Så nu blir det en välförtjänt andningspaus med en kopp te och youtube, innan jag ska dammsuga.
 
Japp, energin är tillbaka!
 
Marias valp, en berner sennen/pyreneer-blandning. Stor och söt och sjövild!
 
Min nya fåtölj (med inbyggd kattsvans...). Om ni har skarpa ögon, så ser ni kanske att jag har inte mindre än tre golvlampor bakom den. Ni ser kanske också skymten av väskorna som jag har ställt i bokhyllan. När jag nu har utrymme, varför inte använda det?
 
ETA: Slutpausat för länge sen. Jag har dammsugit (skulle behövt en industridammsugare för att få plats med mina dammråttor... det är förresten dags för en ny dammsugare, och Ica har vita för en femhundring), bytt vardagsrumsgardiner (till röda med 50-taliga blommor på, dom passar tyvärr inte ett dugg bra, så jag kommer att byta dom igen, jag ska bara orka ge mig upp och klättra igen), skruvat upp en stringtelefonhylla nere i hallen, och en plåtask ovanför (som jag ska sätta krokar i, så har jag ett nyckelskåp), och så limmade jag en USA-karta jag har på en träskiva, som jag målat vit på kanterna. Kartan fick jag för några år sedan, i ett secret santa-paket från USA, och det har tagit ett tag att få tummen ur, och få min karttavla gjord. Nu sitter den dock på väggen, och är ursnygg. Synd bara att det bara fanns plats längst uppe på väggen...

Kommentera här: