när man kommer hem lite tidigare

Idag är jag tydligen mindre slö än igår, för nu sitter jag med färg i håret. Det är en likartad nyans, men två olika märken, det borde fungera tycker jag, jag har försökt att blanda ihop färgerna när jag hade i dom i håret. Den senaste tidens ganska murriga klädinköp (det har mest blivit svart, brunt och mörkblått) får ett behövligt lyft av håret, som färgas i min vanliga kopparorange färg. Håret är ljusare än vanligt, solen har blekt en del, fast jag inte varit ute mycket, så jag hoppas på en ännu rödare färg än vanligt. Om en halvtimme lär det märkas!
 
Apropå murriga klädinköp. Jag var in på tygaffären och köpte tygband (och ett nystan raggsocksgarn, för raggsockar har jag så lite av...O_o), svart spets att ha i håret, och svarta sidenband att ha i skorna. Jag har några par svarta promenadskor, och snörena är så trista. Att byta ut dom mot tygband är ett billigt underverk! Jag hade velat ha lite bredare band också, inte dom smala som jag köpte, men det fanns inte. Som tur är, så är det inga stora summor det handlar om, jag kan byta när jag hittar bredare band.
 
Jag bläddrade i Elsa Billgrens nya bok lite snabbt på bokaffären. Den ser lovande ut! Den ser jag fram emot att ställa i min bokhylla en vacker dag!
 
ETA:
Lite rödare blev det allt!
 

Kommentera här: