en helg i möhippans tecken

Igår hade vi möhippa för Maria, som gifter sig på lördag. Det var inget flådigt egentligen, men trevligt ändå, och den blivande bruden hade roligt - det är ju också det viktigaste. Våra noggrant upplagda planer gick det ganska åt skogen med, men det är sånt som händer.
 
Dagen började med släpvagnsåkande, fortsatte med uppdrag och bus, sedan mat på Hörnet, och sedan tillbaka till ringarna (området där vi bor kallas så). Där tackade jag för mig, så  jag kan inte redogöra för resten av kvällen, men jag vet att singstar i alla fall var inblandat.
 
Jag var hemma vid halv fem på eftermiddagen, en timme senare somnade jag ifrån boken, och vaknade inte förrän kvart i tio. Lite trött var bara förnamnet... Jag snabbkollade internet en timme, innan jag gick och lade mig för natten, och vaknade sedan vid nio på morgonen. Sömn - något så underbart! Och bäddsoffan har visat sig vara en gudagåva, den (i samarbete med nya fåtöljen) har gjort att jag inte har haft ont i ryggen på ett bra tag. Vem kunde tro att bäddsoffan var bättre än sängen? Eller det säger väl mer om sängens dålighet, jag saknar den inte, inte minsta lilla.
 
På morgonen var jag tvungen att smyga mig upp och hämta mobilen, Kisa låg och sov som en prinsessa på ärten. Jag hann inte ta medan hon sov, men det blev bra bilder ändå:
 
 
Hon är rackarns söt!
 
Idag var Maria och Emelie här, jag hade te och rostmackor att erbjuda, det tackade åtminstone inte Maria nej till. När vi fortfarande var hungriga, så gick vi till Hörnet igen, sådär 12 timmar senare, och åt skräpmat. Lövbiff och pommes och bea, och friterad banan med vaniljglass, mums! Och på vägen dit, så gick vi förbi en himla snygg husvagn. Nytillverkad såg den ut att vara, men väldigt inspirerad av äldre tider. Sånt gillas!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: