en fiskjungfru

Äntligen fredag! Jag har varit så trött hela veckan, så jag har knappt hållit mig upprätt, att det är helg imorgon, och att jag har komp att ta ut i eftermiddag, är mer än underbart! Imorgon tänker jag inte ens fundera på att kliva upp ur sängen (soffan) före klockan tio. Idag ser det ut att vara mulet och svalare, hoppas det håller i sig hela dagen, för idag har jag strumpbyxor med fötter på - olidligt varmt om det blir hett väder. Jag längtar ihjäl mig efter hösten, men hörde att det tydligen ska bli brittsommar utan dess like. Men det var ju varken vädret eller fredagen jag skulle skriva om, jag skulle ju visa upp det senaste ATC-kortet, en sjöjungfru:
 
Collage, akryl och prismacolor-pennor. Ibland flyter det på så jäkla bra när jag målar, och det gjorde det den här gången. Det tog inte alls lång tid att bli färdig, det som tog tid var torkningen mellar varven. Ibland vill jag att färgen ska vara våt när jag målar, när jag vill att färgerna och lagren ska blandas, men ibland vill jag ha en ren färg, och ja - då gäller det att det undre lagret har torkat. Det tråkigaste av allt, tur att jag målar med akryl ändå, oljefärg behöver dagar, ibland veckor, för att torka, akryl nöjer sig med tio minuter, ibland en halvtimme.
 
Förresten. Hår, ögonbryn, öron? Nej, ofta tycker jag att det blir bättre utan, och eftersom jag inte målar speciellt naturtroget, så funderar jag inte ens över sånt. Som sagt, jag gillar inte måsten och borden,
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Viola:

jättefin :)

Svar: tack :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: