dagen efter, eller hur jag överlevde ett bröllop

Idag är första söndagen på väldigt länge, som jag har sovit bort en stor del av dagen. Det är rätt ursäktligt dagen efter min lillasysters bröllop, kan jag tycka. Det var ett bra bröllop, brudparet var jättefina, vigseln var föredömligt kort, maten var god, tårtan urtjusig, och jag hade roligt. Och jag kände mig fin! Jag var korallfärgad från topp till tå (enligt brudens anvisningar - korall var temat), Mirja hade satt upp håret med pincurls, vintage med en modern twist. En hatt hade varit fantastiskt till, men nu hade jag ju ingen hatt. Och i motsats till dom andra, så hade jag bekväma skor, dom var sköna hela dagen och hela natten. För det blev betydligt senare än vad jag hade tänkt, jag hade tänkt stanna tills efter middagen, men nu hade jag såpass roligt att jag blev kvar till tolv nånting. Inte galet sent ändå. Jag hade också tänkt hålla mig från alkohol, men det gjorde jag inte heller. Mängderna var ganska måttfulla jämfört med många andras, men mycket ändå, med tanke på att jag inte druckit alls på många månader. Men som sagt, hur ofta gifter sig min yngsta syster?
 
Imorse syntes det att jag hade haft roligt - jag hade inte orkat ta bort sminket, håret var som sockervadd, och ena behåbandet hade gått sönder (vilket jag inte märkte något av inatt, jag undrar om det kan vara nån katt som kan ha gjort det, behån hängde på ett dörrhandtag). Och balsam har jag slut på, så det var ingen höjdare att borsta ut håret efter badet. Nu däremot är det mjukt och fint igen, tack vare kokosoljan. Kokosolja är verkligen en superprodukt, både på insidan och på utsidan.
 
Jag har tyvärr inga bilder att visa upp, inte minsta selfie ens. Men Maria och Dennis lär ha en hög med kort,  inte minst från bröllopsfotograferingen, så jag hoppas på att få låna en bild eller två av dom. Ni får bara vänte lite, dom är på bröllopsresa nu, och är tillbaka om en vecka. Å, om en vecka, då har jag semester! Jag ska vara hemma och slöa och sova länge och ta tupplurar, och jag ska till Arvidsjaur, och jag ska till Nynäshamn och till Stockholm. Jag ska köpa en bil, förhoppningsvis hitta något fint att ta hem från mormors hus, och handla på loppisar och i konstnärsbutiker. Det blir en bra semester!

Kommentarer:

1 Lotta:

Låter ju underbart! se till och skaffa fram bilder på dig, jag vill ju se! Och pass på och njut av din semester <3

Svar: jag vet inte hur många bilder det finns på mig, men jag ska se vad jag kan göra :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: