hur min konst har utvecklats över åren

Jag läste just en tråd på illustratedatcs, om hur jobbigt det kan vara att snubbla över bilder på gamla konstverk, att man inte riktigt vill kännas vid dom, för dom är så jäkla fula. Och precis så är det, jag vrider mig vid tanken på min konst för några år sedan, och ännu värre, de första två-tre åren. Men - dom är samtidigt en del av min utveckling, utan all den dåliga (fula!!!) konst jag gjorde i början, så hade jag aldrig hamnat där jag är nu. På samma sätt, så är min nuvarande konst också en del av en utveckling, jag kommer (förhoppningsvis) att vara nån helt annanstans om fem-sex år. Om jag fortsätter att måla och jobba på konsten, vill säga, och om jag fortsätter att ha viljan att bli bättre. Så jag tänkte faktiskt riktigt bjuda på mig själv nu, och visa några av mina skämsverk. Eller ja, jag tänkte visa på utvecklingen, och verkligen trycka på det jag har sagt många gånger förr: alla kan bli duktiga på att rita/måla, om man är villig att lägga tiden och energin på det. Jag var inte ett dugg duktig i början!
 
 
Jag tog min första målarkurs hos Suzi Blu 2009, efter det syns framstegen! Något jag absolut rekommenderar, är att lära sig grunderna. Att lära sig hur man ritar ett ansikte tex, hur ögon, näsa, mun ska placeras. När man väl kan grunderna, då kan man börja experimentera, att hitta sin egen stil, att prova på att förvrida och förvränga. Som ni ser, en del av det jag gör ser hyfsat verklighetstroget ut, medan annat inte gör det ett dugg. Lär er grunderna, och sätt igång och lek sen!
 
 
 
My older art makes me cringe, at the same time - it´s all about progress and development! Everyone can learn to draw/paint (as you can see), you just need to dedicate yourself to it, spend time on it, work on it. Learn the basics, such as lining up a face, and then you can play with the features, creating your own look. And have fun with it!
 
 
 

Kommentarer:

1 jessicapersikan:

Jag är galet imponerad, coolt att ha en syrra som är konstnär.

Svar: ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: