en blandad tisdagskompott!

Jag vet, det har varit helt tyst här i några dagar, jag har haft paus från datorn. Eller ja, jag har lyssnat på Spotify, men annars har jag knappt rört vid datorn. Ju längre tid utan den, desto skönare är det, och det känns till slut nästan jobbigt att öppna den. Så nu nästan tvingar jag mig själv att blogga, jag har bilder, jag har faktiskt något att skriva om. Faktiskt såpass att det blir ett par inlägg.
 
Igår klev jag direkt ur sängen och började plocka och städa. Faktiskt kom jag inte ihåg senast jag städade så grundligt, jag dammtorkade till och med, och det gör jag aldrig. Jag vet, några husmorspriser kommer jag aldrig att vinna... Mitt i dagen så fick jag nämligen besök, från ÖP/Strömsundstidningen, jag intervjuades, mitt hem fotograferades, för jag ska vara med i Strömsundstidningen i maj. Ska bli väldigt spännande att se hur det blir!
 
Idag ska jag på AF, jag ska träffa min nya (nygamla, faktiskt) handläggare (bästa handläggaren jag nånsin haft, så jag är nöjd), och se om det inte blir praktik för min del framöver. Det lutar åt att det blir nånting bra!
 
Jag har ju varit och jobbat hos syrran när det har behövts under veckorna som varit, hon har varit mellan anställda. Riktigt roligt har det varit, att komma ut bland folk, att få umgås med Maria, att känna att jag gör nåt vettigt av dagen. Jag tipsade henne om att börja med bagels, såna finns inte att köpa i Strömsund, och är jättegoda, idag blir det premiär för dom. Jag tyckte också att hon skulle göra sina fina kristyrspritsade shortbread-kakor nu i påskveckan, och det tyckte visst hon också var en bra idé. Titta så fina!
 
Efter besöket på AF ska jag titta in och se om det finns några bagels kvar, jag misstänker att dom kommer att gå som smör i solsken!
 
När jag var in på Konsum förra veckan, så hittade jag den här nyheten i frysen. Små söta efterrättsglas med små söta efterrätter. Dom är verkligen mini, som namnet antyder, det är kanske en deciliter i varje glas. Perfekt efter en god middag, när man är sugen på något sött, men inte orkar äta en bit till. Det fanns flera sorter att välja på, alla lät lika goda!
 
Jag sorterade bland nagellacken förra veckan också, alla får inte längre plats i lådan. En del slängde jag, för att dom var gamla och tjocka, mina favoriter ställde jag fram, även om långt ifrån alla rymdes. Jag skulle behöva minst lika mycket plats för att det skulle vara möjligt... Och ändå känner jag att jag saknar en del färger, jag målar efter humöret, och då önskar jag ibland färger som jag inte har.
 
 
Jag har många från L'Oreal, det är ett favoritmärke, alla färgerna är fina, och kvaliteten är helt ok, och priset är bra. Ofta nedsatt, faktiskt - 39 kr är ett helt godkänt pris på nagellack! Mina favoritfärger köper jag dubletter till, så att jag inte behöver oroa mig för att dom tar slut, annars är den lilla flaskan bra. Gillar jag inte färgen, så vet jag att den ändå tar slut rätt snart.
 
Nu ska jag slänga ihop ett inlägg tills imorgon (vill ni se bästa skofyndet nånsin, kika in då!), kolla lite bloggar, dricka en kopp te till, så är det sen dags att gå ut, jag ska vara på AF klockan 11, om 1½ timme. Ibland är det bra med att inte kunna sova på morgnarna, man hinner med bra mycket. Jag hann läsa en hel bok, bara det, liksom!
 
 
 
I had a journalist visiting yesterday, me and my home will be in the local paper in May. Fun!
 
My sister made these beautiful shortbread cookies, she sells them at her café. They are as yummy as they are pretty!
 
I found these little frozen desserts at the grocery store last week, they look yummy too!
 
I´ve organized part of my nailpolish collection, my favourites are now on display, and the right colour is now a lot easier to find.
 
 
 
 

Kommentera här: