på en bricka

Jag föredrar att samla pryttlar på ett ställe, i stället för att sprida ut dom. Brickor är därför väldigt bra att ha, man kan samla ihop saker med ett tema (färg tex, eller funktion, eller material, eller samlingsobjekt), eller så tar man bara alla lösa saker som står runt överallt, helt utan inbördes samband. Jag gör båda sakerna, nu senast längtade jag efter vår efter att all jul blivit bortplockat. Vår för mig är grönt, så grönt fick det bli.
 
 
Grönt, och en smula rosa. En ljusstake, ett par vaser, en glasskål, en kryddhund, och en liten ren som gömmer sig längst bak. Allt är loppat, utom den gröna skålen, som jag fick i julklapp, och renen, Den fick förresten byta färg nu, den var allra först trären, sedan måkade jag den grön, och nu tyckte jag att neonrosa var en bra idé. Jag gillar krocken, hemslöjd och modernt.
 
 
 
I actually prefer to gather things, rather than spreading them all over the place, I think it looks a lot neater. I either collect them in themes (colour, material, use...), or just put them together randomly. This time I wanted it to give a taste of spring, so green, and a touch of pink, was a given...
 

Kommentera här: