tusen frågor... eller nästan iaf...

Jag hittade en frågelista hos bonjour vintage, och eftersom flera av er uppskattade när jag är mer personlig, så tänkte jag hoppa på. Härmed får ni veta lite mer om mig!
 
Vilken onaturlig kraft skulle du välja att ha om du fick chansen?
Jag är så tråkig, så jag skulle nog säga läsa tankar. Jag har jättesvårt att läsa av folk, så att veta vad dom tänker, i stället för att gissa, skulle göra mitt liv mycket enklare.
Om du fick femhundra tusen som skulle slösas på en dag. Vad skulle du slösa dom på?
Jag skulle ta med mina systrar på en resa, New York hade varit förstavalet, om det hade inte varit så att bara resan hade tagit en stor del av dagen. Så Paris kanske, eller London, och så hade vi spenderat alla pengarna på shopping och mat och allt annat vi kom att tänka på. En bra dag skulle det bli!
Om du fick leva på vilket årtionde du ville, vilket skulle det vara?
Rent visuellt, så ligger 20-, 30- eller 40-talen bra till, fina kläder, bra musik... Men det var så mycket som inte var bra då, krig och lågkonjunktur och sånt. Så jag säger 70-talet, världens gladaste årtionde, kanske.
Hur ser din drömbostad ut?
Jag skulle vilja ha ett eget litet hus (och en medföljande handyman som fixar sånt som går sönder eller behöver renoveras), jag gillar både små röda torp, och vita funkislådor, och 60-/70-talshus, jag är inte kinkig. Men litet ska det vara! Och gärna en bit på landet, så att mina katter kan få vara ute, och en lagomt liten trädgård, och en husvagn på gården, ifall det kommer några övernattningsgäster.
Vad var du mest rädd för som liten?
Jag kommer inte ihåg mycket sedan jag var lill-liten, men när jag var tonåring så såg jag Twin Peaks, och Bob skrämde livet ur mig, oj vad jag hade mardrömmar om honom.
Finns det någon filmkaraktär du alltid känt igen dig själv i? I så fall, vem och varför?
Inte egentligen. Det är många jag skulle vilja vara som, till utseende, eller till sättet, eller båda, men jag har inte hittat någon som jag känner är som mig.
Du har fått chansen att pussla ihop din egna fantasisläkt, vilka ingår i den?
Det bästa med min släkt är mina systrar, så några fler bra systrar vore inte helt fel. Hela min länklista är full av tjejer som verkar roliga, trevliga, kreativa... Precis såna som jag skulle vilja ha som systrar! Och sen kan jag nog tänka mig Beppe Wolgers som stand-in-pappa...
Vilka tre saker skulle du vilja uppleva innan det är för sent?
Att vara kär, att se Thåström live och att få se mitt namn på ett bokomslag.
Vilka fyra låtar får dig att verkligen känna, och varför?
Det enda jag humörmässigt matchar med musik, är glad och pepp, och nostalgi. Då spelar jag tex det här: 1, 2, 3, 4.
Hur tror du att din sommar kommer bli?
Jag hoppas förstås på en bra sommar, vem gör inte det? Fint väder, lagomt mycket glass, trevligt umgänge... Kanske lite häng på balkongen, i sommar hade jag tänkt fixa till den lite, nu är den skrotförvaring.
Vem berättar du dina hemligheter för?
Min yngsta syster Maria vet nog mer om mig än vad hon egentligen vill veta, och vännen Elsa får också låna ut ett öra när jag vill prata om nåt, men inte med vem som helst.
 

Ni som vill, berätta gärna mer om er själva också, och lämna en liten kommentar, så kommer jag och kikar och lär känna er lite närmare!
 

Kommentera här: