halvstickat

Jag har många strängar på min lyra, eller snarare många stickningar på gång (har i och för sig ganska många strängar också...). Jag har flera par sockar påbörjade, en del andra saker, och sen är det allt som står på kö och bara vill påbörjas. Ett par små sockar blir troligen klara ikväll, ett par dödskallesockar ligger och väntar på att jag ska få lust att sticka fair isle igen, och dom här väntar på att jag ska köpa ett nystan garn till. Jag vet inte om det är mindre garn i nystana nuförtiden, men förut räckte alltid ett nystan raggsocksgarn till ett par sockar. Inte den här gången...
 
Jag är inte nån lila person (jag gillade lila mycket i sena tonåren, lila och grönt. jag skulle ha gillat dom här sockarna mycket då!), men dom här färgerna tycker jag om!
 
 
I have several pairs of socks on knitting needles, laying around waiting for this or that. These need another ball of yarn. I do like these colours!

Kommentarer:

1 jessicapersika75:

Vilka jättefina sockar!!!! Jag vill vara lika duktig som dig på att sticka. Det blir massor av fina saker hela tiden!!!! :-)

2 Malin:

Det är bara för att jag är på garnigt humör nu. Det gör tyvärr att det blir mindre målat... Men var sak har sin tid, antar jag...

Kommentera här: