och kossan säger moooo

Eller det är väl snarare jag som säger mooooo. Mooo som i moo-kort. Ursprungligen så är det visitkort i miniformat, tryckta både på fram- och baksida. I mail art-världen så är det också miniformat, 1"x2.75", i stadigt material. 300g akvarellpapper, som jag annars alltid använder, är lite väl tunt, så om jag inte gör ett kort med collage, så limmar jag på en baksida. Eller så limmar jag på en baksida för att det är fint - ett bra sätt att använda upp mitt förråd med fina papper!

Jag är klar med ett swap på temat "Mixed media 3-5 word found poetry and stuff", jag är drygt halvvägs på väg med temat "Red, White & Moo", jag är nästan klart med ett 4/4 byte, och jag har inte ens börjat på ett swap med temat "It´s a Moovin´ Fish Etc World" (ett marint tema där fisk måste inkluderas) för jag kom på att jag har ATCs som måste påbörjas och göras klara. Det är en himla rolig liten storlek, lite pillig, men det mesta blir fint, bara för att det är så litet. Och apropå litet. En del byter inchisar, dom är 1"x1", alltså 2,5x2,5 cm. Klipp ut en fyrkant och kolla hur litet det verkligen är - jag skulle aldrig ge mig in på det!


"Mixed media 3-5 word found poetry and stuff"



"Red, White & Moo"




Moo cards are originally tiny business cards, printed on both the front and the back. In the mail art world, they are tiny pieces of art, 1"x2.75", so much fun, and so addictive. I´ve joined three swaps, "Mixed media 3-5 word found poetry and stuff" (which is finished), "Red, White & Moo" (which is halfway done) and
"It´s a Moovin´ Fish Etc World" (which I haven´t started), and I´m also doing a 4/4 trade (which is almost done). I would love to be doing more moo cards right now, but I realized that I have to make a pile of ATCs too - I have two 3/3 trades, and a lot of work to do. One of the cards will be a Moomin card, and I really look forward to doing that - I love Moomin! Oh - brilliant idea: I have to do a Moomin moo! A Moo-min!

Kommentera här: