färgfest. som vanligt.

Jäklar vad det ser ut här hemma... Jag är skyldig till återvinningspåsarna i hallen, dom ska väck när jag far ut. Men filtar, kuddar, soffdynor, stickning, trasig papperskasse, tv-dosa och skrynklad matta över hela golvet är katterna skyldiga till. Att ha tonårskatter är inte så olikt från att ha småbarn... Tur att det ska några folk hit ikväll, så jag absolut måste fli upp...

Igår hade jag trevligast möjliga eftermiddag, så bra som den bara blir när jag är med mina systrar - dom är i sanning mina bästa vänner! Jag och Suss och Maria (och hennes lilla Colin förstås) for på Saga och fikade, sen åkte Maria och Colin hem, och jag och Suss for på affären och på Dollarstore (som är omarrangerad - dom höll på när jag var där i onsdags, dom var klara nu, bra blev det). Jag skulle bara ha nån sak, kom förstås hem med lite av varje...

På ICA hittade jag fina garner, Stella från Järbo, jag håller redan på att sticka en halsduk i en annan färg, dom här blir nog också nån slags halsdukar:



På Dollar har dom världens finaste herrstrumpor. Tyvärr är minsta storleken 40-45, och jag har 38. Men, jag tänker mig att dom krymper säkert, en tia per par lär inte vara speciellt bra kvalitet. Så jag köpte tre par:



Jag köpte lite annat också, bland annat första säsongen av Roswell (bara en av mina favoritserier nånsin!), och så lite saker som ska förvandlas lite. En har redan gjort bekantskap med en gul burk sprejfärg...

Men nu blir det ett dopp i badkaret (en av dom bästa sakerna som nånsin uppfunnits), diska upp lite, och så ut med återvinning och ut på flata för att köpa Spotify Premium, som äntligen går att få tag på på vanliga affärer - hurra! Jag har glömt i flera dagar, och mina gratistimmar är snart slut. Och när jag kommer hem så tänker jag måla lite, jag har ett lite annorlunda inlägg i tankarna, inte bara visa ett färdigt resultat. Ni får se sen!




My livingroom is a mess, because of my cats. They have very strong opinions on decorating, mostly about which things that belong on the floor. Which is all things - the more the better.

I spend a wonderful afternoon with my sisters yesterday, and came home with some pretty things, yarn and socks to name a couple.

Kommentera här: