temat är väl 70-tal...

Jag hade velat tillbaka till loppisen jag var på förra helgen, för att se om soffan jag fastnade för finns kvar. Tyvärr får jag inte med mig sällskap, och på egen hand får jag inte in soffan i bilen... Jag gör ett nytt försök imorgon, och fortsätter att hålla tummarna för att ingen köpter den under tiden...

Men lite loppat blev det ändå, det var loppis i församlingshemmet, och jag hittade några saker. Jag hittade jättefina efterrättsskålar med blommor på också, men hade inte nog kontanter på mig, så dom fick bli kvar. Jag funderar dock på att ta en promenad efter reprisen på Äntligen Hemma (tittar på det igen, efter ett uppehåll på några år - Elsa Billgren kan jag inte låta bli att kika på!), och se om dom finns kvar. Fast jag aldrig använder efterrättsskålar, och fast jag inte har utrymme till dom... Vad jag kom hem med är detta:


En fin tallrik till min samling uddaporslin, en stor plåtburk med rosor och en ensam babusjka.

Jag tog kort på torsdagens fynd också:


Ett påslakan (av någon anledning faller jag alltid som en fura för bäckebölja), en handduk och en stor skål.




My thrift finds from this week, today and on Thursday. A plate, a large tin, a nesting doll (only one doll, unfortunately), a duvet cover, a towel and a large bowl.

Kommentera här: