en dovare färgskala

Jag har varit sjuk några dagar, vanlig förkylning eller rent av influensa vete katten, bra har jag i alla fall inte mått. Så jag har varit mer eller mindre fast inomhus, och för en gångs skull var jag på målarhumör, och ett ATC blev målat, ett blev färdigt, och så har jag börjat på två större dukar. Inga jättar, men betydligt större än ATCs. Åtminstone en av dom två ska så småningom bli en video tnker jag mig, det var ett tag sen och är på tiden. Det översta kortet är till ett byte, temat är helt enkelt kvinnor och jag blev inspirerad av ett skivomlag. Och det visar klart varför jag helst målar avklädda damer - kläder är helt enkelt inte min styrka... Det andra är till ett PAT (så det kommer att bli en hel del kort till till den PAT:en framöver...) och temat är Black Hearts.




Förresten - sålde just min sista art journal. Hurra! Så dags på att fundera på att binda ett gäng nya...




I made one ATC and finished another yesterday. One is for a trade (the theme simply women) and the other is for a PAT, the theme being Black Hearts.

Oh, and I just sold the last art journal in my Etsy - time to make new ones!

Kommentarer:

1 Artful Disarray:

We should absolutely do a 'naked ladies' trade sometime, as it's my favorite subject besides Mermaids! I do so love the card with the ballerina, though!



<3 Artful Disarray

Kommentera här: