för gäster...

Midsommar firade jag med vänner i en by utanför Ström, och eftersom det inte bara var midsommarfest utan också inflyttningsfest så gjorde jag en liten present till dom, en gästbok. Själva boken var färdigköpt, sen målade jag en framsida som jag sydde på ett omslag som jag sydde av blåblommigt tyg. Så här:



Jag har också gjort klart kort till ett ATC-swap, på temat mermaid and friends, men tyvärr bestämde sig kameran för att det kortet skulle självförstöras. Men det är lite gotiska sjöjungfrur med fiskskelett, och allt går i (för mig ovanligt) blåa toner.

Suzi Blu har en ny kurs nu, La la la heter den, och jag kunde inte låta bli. Små målningar, inspirerade av barndom och barnböcker, väldigt inspirerande det jag sett hittills...




I went to a party on Midsummer´s Eve, and it was a house warming party as well. So I made a guest book and brought along as a gift.

I couldn´t resist doing Suzi Blu´s newest class La la la, about childhood and children´s books.

Kommentarer:

1 Malin D:

Men vad kul att du också har en blogg! Då har jag ännu en att följa =) Tack och tack för en härlig helg i Strömsund!=)=)

2 Elin:

Hej! Tycker du gör grymma teckningar/målningar:-D Kommer följa din blogg. Och har länkat den från min blogg. Hoppas det är okej? Ha en bra kväll!

Kommentera här: